Høstdugnad 26. oktober

Fra venstre Atle Nilsen, Johan Johansen, Sveinung Dahle, Morten Martinsen og Morten Alexandersen

KNBF: Millioner til marine kart

KNBF: Vrakpantordningen fungerer ikke

(15.10.2019)

KNBF forbundet: kysten får mer penger

Parkering

Styret registrer at det er mange som ikke betaler ved parkering på plassene våre. Når vi bruker Vipps, er det fint at vi alle skriver bil nr og tidspunktet ved parkering.

(27.08.2019)

Agurk nytt

Forsikringsselskapet Ifs gallup sier at noen båtfolk vil bytte ut styrbord og babord med høyre og venstre. De sosiale mediene melder om støy, harme og rabalder. I følge de aller sinteste er det båtfolk i Indre Oslofjord som ikke forstår noen ting.

(Hentet fra Båtmagasinet)

(27.august 2019)

Ferskvann

Havnesjefen melder at det er anledning til å fylle vann på brygga igjen.

Bettong "klossen"

Bettongklossen blir mest sansynlig oppdatert i slutten av sesongen. Eier venter på priser etc. Styret mener at en vinter til med nåværende brygge kan være svært krevende.

Styre møter medlemmer av AP

Mandag 21. mai inviterte styret to representanter fra Hvaler AP, Espen Linderud og Rolf Baltzersen. Møtet handlet om utviklingen i Utgårdskilen spesielt om båtplasser for fritidsbåter. AP har sendt inn en Interpelasjon knyttet til Utgårdskilen, som skal behandles i kommunestyre møte 11. juni.

Husk fartsbegrensningen i Ytre Hvaler Nasjonalpark

Vann på brygga

Johan, havnesjefen, har nå modifisert vannautomatene. Bare å trykke på en knapp. (ingen betaling)

4.mai 2019

Æresmedlem

På årsmøtet 2019 ble Johan Johansen utnevnt til æresmedlem i Utgårdskilen Båtforening. Han har vært med å starte foreningen for 30 år siden. I hele denne perioden har han vært aktiv og lagt ned uttallige timer av sin fritid. Vel fortjent.

Jubileum

I år er Utgårdskilen båtforening 30 år.

Vårdugnad

Lørdag 13. april. Se bilder Side: Dugnad våren 2019

Slippen

Styret har besluttet å oppgradere slippen denne våren. Det vil bli støpt nederst (for smal i dag). Planlagt støping torsdag 11.april.

Følg "prosjekt flere båtplasser"

Side: Prosjekt - flere båtplasser

Båtplass Informasjon fra styret

§10 i vedtektene heter det blant annet: Medlemmer som ikke har benyttet sin båtplass på tre kalenderår, mister sin båtplass og blir overført til passivt medlem.

I reglementet heter det blant annet: Det er havnesjefen som administrerer båtplassene, tildeling o.a. osv

Informasjon fra KNBF

Nedlastning: InformasjonkontingentKNBF2019[626].pdf

(Publisert 4.2.2019)

Årsmøte 2019

Årsmøte blir 27.april 2019 på Samfunnshuset. Etter ordinært årsmøte ca 19.00 blir det underholdning. I år har Bjørn Halstensen med seg Sanne Kvitnes. Mer info kommer etterhvert.

Gå direkte til Side: Årsmøte 2019

(Publisert 2.12.2018)

Båtførerprøven

Alt du trenger for å bestå Båtførerprøven - enkelt og lettfattelig: www.batforerproven.com

(Publisert 2.12.2018)

Høstdugnad

Lørdag 20. oktober. Denne gangen blir ikke mange innkalt.

Hilsen Havnesjefen

Parkeringsplass for de som har plass i bryggene

30,- pr døgn kan betales med Vipps til Utgårdskilen Båtforening. Vipps til 81090. Tillatt parkering inntil 1 døgn. Kan også betales cash med konvolutt ved bua på brygga, og legges i brevsprekken.

Ny leder i UBF

Heidi Johnsen ble valgt til ny leder på årsmøtet 21. april 2018

(21.åpril 2018)

Dugnad 21. april 2018

Lørdag 21.april kl 08.00 i strålende sol har det vært dugnad. Virkelig en fin gjeng.

I båten står Johan, mens Erling kjører. På brygga i bakgrunn ser vi Richard (i rød vest) og Bjørn som skurer brygga.

(21.juni 2018)

Nye merker for innseiling til Utgårdskilen

Nedlastning: Innseilingtilutgrdskilenkart1.pdf

Riktig rekkefølge?

Marin forsøpling

Stadig mer søppel og tapte fiskeredskaper havner i havet, men lite blir fjernet. På verdensbasis havner årlig rundt 6,4 millioner tonn søppel i havet, og hele 80 prosent kommer trolig fra land. Plast er den største miljøtrusselen og utgjør 70 prosent av alt avfall i havet. Plast og annet motstandsdyktig materiale kan bli i havet i hundrevis av år. Plastposer, tomflasker, embalasje og filtersigarettsneiper utgjør en betydelig risiko. 15 prosent av søppelet flyter rundt på havoverflaten, 15 prosent blir skylt i land på våre strender, mens hele 70 prosent synker ned og blir lagret på havbunnen. Forskning viser at tilførsel av søppel til havet vil stige ytterligere med 70 prosent frem mot 2030. (kilde: Oslofjordens Friluftsråd)

Hvaler kommune tilbyr sekker til bruk til innsamling av søppel: https://www.hvaler.kommune.no/Tjenester/Skjargardstjenesten/Soppel-i-skjargarden/

Oppdatert medlemsliste med ansiennitet desember 2016

Oppdatert medlemsliste, april 2016, finner du på medlemssider. Følg linken og last ned dokument. Eventuelle feil meldes til Per Kristian Martinsen, kasserer. pkmartin@online.no

(16.april 2016)

"Synne" kommer til Utgårdskilen.

Her ser vi Hans Olav på vei inn fra brygga. Stormen Synne har ikke gjort mye skade, men vannet steg..

(søndag 6. desember 2015)

Sist oppdatert 26.10.2019 kl. 11:52