Stor innats i bryggene

I dag, 30. januar, har den "gamle" flytebrygga blitt flyttet til den østre delen av kilen. Alle bommer på sydsiden av brygga er demontert. Frigjorde brygga og flyttet den over kilen. Elekriker fra Storm Elektro har flyttet sikringsskapet så vi kan fjerne gammelt fundament. Ny brygge kommer i slutten av februar. Gutta som sto for den flotte jobben var Hans Olav Johnsen, Jan Kåre Olsen, Olav Kristiansen, Aage Johansen, Richard Johnsen og sjefen sjøl Johan Johansen.

Fra venstre Jan Kåre, Olav, Aage og Johan

Fra venstre Johan, Olav, Aage og Richard

Richard ville absolutt ha et eget bilde. ja ja

(30. januar 2020)

Ekstra dugnad

I forbindelse med at bettongklossen blir oppgradert, har noen av de mest værbitte medlemmene hatt dugnad, lørdag 11. januar. Vi trengte å skjære nye renner til rør for kabler. Det var Ragnar, Øivind, Hans Olav og Johan. Sur vind og regn til tross. UBF takker for en uten om det vanlige gode innsatsen.

(11.01.2010)

Høstdugnad 26. oktober

Fra venstre Atle Nilsen, Johan Johansen, Sveinung Dahle, Morten Martinsen og Morten Alexandersen

KNBF: Millioner til marine kart

KNBF: Vrakpantordningen fungerer ikke

(15.10.2019)

KNBF forbundet: kysten får mer penger

Parkering

Styret registrer at det er mange som ikke betaler ved parkering på plassene våre. Når vi bruker Vipps, er det fint at vi alle skriver bil nr og tidspunktet ved parkering.

(27.08.2019)

Agurk nytt

Forsikringsselskapet Ifs gallup sier at noen båtfolk vil bytte ut styrbord og babord med høyre og venstre. De sosiale mediene melder om støy, harme og rabalder. I følge de aller sinteste er det båtfolk i Indre Oslofjord som ikke forstår noen ting.

(Hentet fra Båtmagasinet)

(27.august 2019)

Ferskvann

Havnesjefen melder at det er anledning til å fylle vann på brygga igjen.

Husk fartsbegrensningen i Ytre Hvaler Nasjonalpark

(21.05.2019)

Vann på brygga

Johan, havnesjefen, har nå modifisert vannautomatene. Bare å trykke på en knapp. (ingen betaling)

4.mai 2019

Side: Prosjekt - flere båtplasser

Båtplass Informasjon fra styret

§10 i vedtektene heter det blant annet: Medlemmer som ikke har benyttet sin båtplass på tre kalenderår, mister sin båtplass og blir overført til passivt medlem.

I reglementet heter det blant annet: Det er havnesjefen som administrerer båtplassene, tildeling o.a. osv

Informasjon fra KNBF

Nedlastning: InformasjonkontingentKNBF2019[626].pdf

(Publisert 4.2.2019)

Parkeringsplass for de som har plass i bryggene

30,- pr døgn kan betales med Vipps til Utgårdskilen Båtforening. Vipps til 81090. Tillatt parkering inntil 1 døgn. Kan også betales cash med konvolutt ved bua på brygga, og legges i brevsprekken.

Ny leder i UBF

Heidi Johnsen ble valgt til ny leder på årsmøtet 21. april 2018

(21.åpril 2018)

Dugnad 21. april 2018

Lørdag 21.april kl 08.00 i strålende sol har det vært dugnad. Virkelig en fin gjeng.

I båten står Johan, mens Erling kjører. På brygga i bakgrunn ser vi Richard (i rød vest) og Bjørn som skurer brygga.

(21.juni 2018)

Nye merker for innseiling til Utgårdskilen

Nedlastning: Innseilingtilutgrdskilenkart1.pdf

Riktig rekkefølge?

Marin forsøpling

Stadig mer søppel og tapte fiskeredskaper havner i havet, men lite blir fjernet. På verdensbasis havner årlig rundt 6,4 millioner tonn søppel i havet, og hele 80 prosent kommer trolig fra land. Plast er den største miljøtrusselen og utgjør 70 prosent av alt avfall i havet. Plast og annet motstandsdyktig materiale kan bli i havet i hundrevis av år. Plastposer, tomflasker, embalasje og filtersigarettsneiper utgjør en betydelig risiko. 15 prosent av søppelet flyter rundt på havoverflaten, 15 prosent blir skylt i land på våre strender, mens hele 70 prosent synker ned og blir lagret på havbunnen. Forskning viser at tilførsel av søppel til havet vil stige ytterligere med 70 prosent frem mot 2030. (kilde: Oslofjordens Friluftsråd)

Hvaler kommune tilbyr sekker til bruk til innsamling av søppel: https://www.hvaler.kommune.no/Tjenester/Skjargardstjenesten/Soppel-i-skjargarden/

"Synne" kommer til Utgårdskilen.

Her ser vi Hans Olav på vei inn fra brygga. Stormen Synne har ikke gjort mye skade, men vannet steg..

(søndag 6. desember 2015)

Sist oppdatert 26.02.2020 kl. 19:24