Vekommen til Utgårdskilen Båtforening

Høstdugnad

Lørdag 28. oktober klokken 09.00

Bare de som får innkallese må møte.

Foreningens formål er å fremme interessen for kontrollert båtsport og et godt kameratskap mellom båtfolket.

Videre arbeide for fortøynings og opplagsplasser med muligheter for opptak og sjøsetting, Vedlikeholde havneområdet og ivareta felles interesse.

Utgårdskilen båtforening holder til i Utgårdskilen, syd på Vesterøy i Hvaler kommune.

All informasjon om foreningen blir lagt ut på hjemmesiden. Her finner du bilder, informasjon og lenker som dreier seg om oss og rundt båtliv.

Vi oppfordrer alle medlemmene våre om å jevnlig besøke hjemmesiden.

Vi håper du trives i Utgårdskilen båthavn og ser fram til å treffe deg både i havnen og på sjøen.

Havnesjef Johan Johansen treffes på mobil 481 78 078

eller epost veena@online.no

Her finner du oss:

Velkommen til Utgårdskilen

I Utgårdskilenkan du få kjøpt reker og fiskemat hos Fjordfisk. (begrenset åpningstider utennom sesongen) Åpningstider: www.fjordfisk.no/apningstider_fjordkroken.htm

Dette er den største fiskerihavnen øst for Lindesnes. Ved tral-verkstedet selges avgiftsfri diesel. Her er det montert en ferskvannsautomat.

Det er også mulig å få ferskvann inne i havnen, ved bryggene. Om sommeren kan gjester leie plass i havnen til de som er på ferie med båten.

Ledige plasser markeres med et skilt. Prisen er 100,- pr døgn. Ellers er det gjestehavn ytterst på østsiden av moloen.

På vestsiden har kommunen satt opp offentlig toalet. Om sommeren er det et yrende liv. Ved den vestre moloen har Utgårdskilen Velforening satt opp badepram og trapp.

Det er fine turløyper og gode bademuligheter vestover og Sandholmen. Merket sti fra Utgårdskilen.

WEB ansvarlig

Hjelp oss til å få hjemmesiden enda bedre. Kom med ris/ros og eventuelt forslag til forbedringer. Ikke nøl med å ta kontakt. WEB redaktør, Bjørn Thornquist,  e-post til bjornthornquist@me.com eller ring 957 78 914

Sist oppdatert 04.10.2017 kl. 12:59